Er S-opgør med globalisering modigt eller en falsk fortælling?

Mette Frederiksen (S) vil styrke alliancen med Produktionsdanmark. Det store slagnummer er en kamp mod centralisme og globalisering. Men er regeringens analyse retvisende?

”Hun er i gang med at skabe en fortælling om, at alle andre i nyere dansk politisk historie har været magtesløse idioter, og at Danmark endelig har fået en regering, der tør være politisk. Man får skabt en idé om, at de sidste 30 års reformer ikke har været politik, men konsekvensen af nogle kræfter udefra. Det er en falsk modsætning og en stråmand,” siger Noa Redington om Mette Frederiksen.
”Hun er i gang med at skabe en fortælling om, at alle andre i nyere dansk politisk historie har været magtesløse idioter, og at Danmark endelig har fået en regering, der tør være politisk. Man får skabt en idé om, at de sidste 30 års reformer ikke har været politik, men konsekvensen af nogle kræfter udefra. Det er en falsk modsætning og en stråmand,” siger Noa Redington om Mette Frederiksen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dansk politik er på vej ind i en ny virkelighed, hvor håndteringen af den allestedsnærværende coronavirus ikke længere er det altoverskyggende tema, som det har været tilfældet i de 14 forgangne måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen